Specijalizovani za kreativna poslovna putovanja

Turistička agencija BTA visoko je specijalizovana za sve tipove poslovnih putovanja, organizaciju kongresa, team building-a i poslovnih događanja na prostoru Srbije i Crne Gore. Uspešno poslujemo već 25 godina i svojim putnicima uz profesionalnu uslugu stojimo na raspolaganju kao lični savetnici za putovanja sa personalizovanim pristupom. Sedište agencije je u Beogradu, u Takovskoj ulici broj 6, a filijala u Crnoj Gori nalazi se u Budvi, u starom gradu na trgu Palmi broj 8.

Naša tradicija i iskustvo rada s korporativnim klijentima na većim kongresima i poslovnim događanjima svrstali su nas na listu lidera u Srbiji i Crnoj Gori kada je reč o poslovnim putovanjima. Iza nas je više od 150 uspešno organizovanih konferencija u saradnji s našim partnerima, sportskih događanja veličine od 10 do 2000 učesnika dok je kroz našu organizaciju prošlo više od 35 000 gostiju. Ponosni smo organizator sledećih događanja: Kopaonik biznis forum, Infofest, Festival of Real Estate – FREI, Galeb Belgrade Trophy – Serbia Open.

Naš tim od osam zaljubljenika u putovanja garantuje maksimalno predusretljiv pristup i u vrlo kratkom roku na Vaš zahtev dace Vam najbolju ponudu sa odičnim odnosom cene i kvaliteta. Mi smo ovde da detaljno planiramo za vas, kreiramo koncepte događanja i da u potpunosti koordiniramo vaše događanje, te da stojimo iza svakog segmenta vašeg poslovnog putovanja.

Turistička agencija BTA poseduje IATA međunarodnu licencu te smo uključeni u rezervacioni sistem Amadeus kao i BSP sistem koji nam omogućava izdavanje karata za ceo svet sa različitim tačkama polaska. Naš Prefered partner za 2017. godinu je Air Serbia.

Planirate li kongres ili konferenciju u Srbiji ili Crnoj Gori? Obratite nam se za sve usluge, organizacije manjih i većih skupova koji uključuju stručnu i tehničku podršku, od planiranja do realizacije.

Od usluga izdvajamo:

  • Konceptualna rešenja poslovnih događanja
  • Celokupno izvođenje i koordinaciju poslovnih događanja
  • Personalni pristup Vašem poslovnom putovanju
  • Rezervacija avio karata i mogućnost ugovaranja korporativnih cena sa hotelskim kućama i avio prevoznicima prema potrebama klijenta
  • Rezervacija hotelskog smeštaja, transfera
  • Viza servis
  • Putna osiguranja
  • Dostupnost kontakt osobe 24/7

WSpay - Web Secure Payment Gateway

American Express Diners Club International Visa MasterCard Maestro Discover Dinacard Mastercard® Identity Check™ Visa Secure KeksPay Aircash Paycek PayPal