Iako se svi radujemo svakom putovanju u inostranstvu, nezgode se dešavaju onda kad se najmanje nadamo. Zdravstvene usluge i troškovi lečenja u inostranstvu su mnogo skuplji nego u Srbiji, i u slučaju da nemate putno osiguranje, sve nastale troškove morate da pokrijete sami.

Kako bi Vam svako putovanje bilo uživanje, UNIQA osiguranje Vam pomaže u prevazilaženju neprijatnosti koje se na tom putovanju mogu dogoditi. Sve što Vam je potrebno jeste polisa UNIQA putnog osiguranja koju možete kupiti I u turističkoj agenciji BTA. prilikom kupovine aranžmana.

Ukoliko Vam se na putu i dogodi neka neprijatnost ili zdravstvena tegoba, potrebno je samo da pozovete Centar za pomoć koji je na raspolaganju 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Tu ćete dobiti sve potrebne instrukcije koje je potrebno da sledite.

Za početak, polisa putnog osiguranja u inostranstvu, pruža pokriće za sve slučajeve koji zahtevaju medicinsku pomoć i to u maksimalnoj visini pokrića do 40.000 evra. Osiguraniku su pokriveni troškovi neophodnog lekarskog tretmana za vreme boravka u inostranstvu, troškovi lekova koje prepiše lekar, kliničko lečenje zdravstveno priznatim metodama, troškovi prevoza priznatih službi za hitnu pomoć, i druge.

I ono što je posebno važno - klijenti UNIQA osiguranja ne vrše nikakva direktna plaćanja bolnici.

Ovakva mogućnost postoji za sve destinacije u Evropi i svetu. Za individualna putovanja premija osiguranja za deset dana boravka u inostranstvu iznosi oko 1 evro dnevno. Sa druge strane, UNIQA porodicama nudi razne mogućnosti ugovaranja polisa u zavisnosti od broja članova, tzv. Porodične pakete, koji su povoljniji.

Ažurnost u isplati šteta, kao i jednostavnost korišćenja, čine UNIQA putno osiguranje pravim izborom – tokom cele godine.

Misli UNIQA


WSpay - Web Secure Payment Gateway

American Express Diners Club International Visa MasterCard Maestro Discover Dinacard Mastercard® Identity Check™ Visa Secure KeksPay Aircash Paycek PayPal