Bez dobrog tima nema ni dobrih poslovnih rezultata

Osnovni razlog odlaska na team building najčešće je povezivanje i upoznavanje članova različitih sektora organizacije ili više organizacija kako bi se poboljšala njihova međusobna saradnja. Krajnji cilj je gotovo uvek isti - poboljšati radne rezultate.

Postoje brojni načini kako povezati Vaš tim - ponekad su to kolektivna putovanja i izleti, ponekad zabave u večernjim satima, ponekad takmičarske igre. Neke kompanije održavaju redovne team building-e i time dodatno motivišu svoje zaposlene. Neke ciljano rešvaju novonastale probleme u funkcionisanju timova. Bez obzira na povod, bitno je da organizacija team building-a bude kvalitetna i da od samog početka organizator ima jasan cilj što želi da postigne aktivnostima koje uključuje u team building.

Iako najbolje poznajete svoje zaposlenike ponekada je vrlo teško objektivno se odlučiti koji tip aktivnosti, koju lokaciju i koji pristup odabiru timova koristiti kako biste izvukli maksimum iz team building druženja.

BTA turistička agencija sustavno radi na provođenju team building-a i sa stručnom mrežom profesionalaca iz oblasti pshilogije i organizacije događaja za Vas kreira pakete team building-a po potrebama Vaše kompanije i u skladu sa Vašim ciljevima.

Kao savetnici za organizaciju poslovnih Putovanja, a zahvaljujući našem dugogodišnejm iskustvu u organizaciji poslovnih događanja, lako prepoznajemo potrebe timova i u razgovoru s Vama nudimo tailor made rešenja.

Pitanja na koja trebate odgovoriti kako bi Vaš team building bio uspešniji su:

  • Zašto želite organizovati team building? Da li je osnovni cilj nagrađivanje ili poboljšanje timske komunikacije?
  • Imate li izazove u poslovanju koje trebate rešiti? Koji su to izazovi?
  • Da li želite da akcenat bude na zabavnim ili takmičarskim sadržajima?
  • Da li su Vaši zaposleni skloni izletima i putovanjima?
  • Kakve rezultate očekujete od team building-a?

WSpay - Web Secure Payment Gateway

American Express Diners Club International Visa MasterCard Maestro Discover Dinacard Mastercard® Identity Check™ Visa Secure KeksPay Aircash Paycek PayPal