Putovanja su najlepša inspiracija i za Vaš poslovni uspeh

Nije vazno samo otputovati, vazno je ugodno stići i još ugodnije se smestiti , dobiti priliku za inspiraciju i istraživanje dok vaše poslovno iskustvo raste. Kada imate svog personalnog savetnika za putovanja celi svet postaje mnogo bliži. Uistinu bez obzira putujete li u grupi ili individualno svako putovanje zahteva ne samo organizaciju smeštaja, avio karata i transfera, već i celi niz pripremnih radnji i popratnih sadržaja koji su bitni da Vaše putovanje učini nezaboravnim.

BTA putni savetnici misle na vaše vize, zdravstvena i ostala putna osiguranja, potrebne vakcinacije, daju bitne informacije o odredištu, kulturi, ljudima i poslovnim običajima.

U skladu s Vašim budžetom daju predlog smeštaja i izleta te za Vas pronalaze najbolja vremena letova i najbolje cene avio karata. Putni savetnici takođe brinu o Vašem VIP tretmanu na destinaciji i kako da Vaše vreme na putu učine što ugodijim. Bez obzira putujete li poslovno, privatno ili kombinujete jedno i drugo, BTA savetnici će Vam dati predlog kvalitetnog itinerara i ispuniti Vaše vreme na putu nezaboravnim doživljajima.

BTA turistička agencija pruža sledeće usluge:

  • Rezervaciju avionskih karata
  • Rezervaciju hotelskog smeštaja
  • Zastupanje klijenta u pregovorima sa kompanijama oko cena za grupna putovanja
  • Rezervaciju izleta i ostalih sadržaja na destinaciji
  • Posredovanje u pribavljanju viza
  • Realizaciju putnih osiguranja
  • Maksimalnu optimizaciju putnih troškova i efikasnost u realizaciji putnog aranžmana

WSpay - Web Secure Payment Gateway

American Express Diners Club International Visa MasterCard Maestro Discover Dinacard Mastercard® Identity Check™ Visa Secure KeksPay Aircash Paycek PayPal